15 okt.

zaterdag 15 oktober 2022

Begin: 11.00 uur Einde: 15.30 uur Thema: Echt, duurzaam herstel voor mens en schepping. Organisatie: Foundations for Farming Nederland Locatie:  Centrum ‘s Heerenhof, Heerde Kosten: € 15 E-mailadres: jon.dam@foundationsforfarming.nl Toelichting:

Jezus’ liefde verbinden aan het bestrijden van armoede. Het evangelie uitleggen aan mensen die vooral honger hebben. Echt, duurzaam herstel voor mens en schepping. Over deze vraagstukken buigen we ons bij het Foundations for Farming Symposium, samen met ervaringsdeskundigen uit binnen- en buitenland. Het symposium biedt de ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. 

Foundations for Farming is een methode die verkondiging van het evangelie integreert in concrete bestrijding van armoede via landbouw. De FfF-methode, 40 jaar geleden ontwikkeld in Zimbabwe, wordt inmiddels over de hele wereld toegepast. Een van de sprekers is Matthew Mbanga, CEO van Foundations for Farming Zimbabwe. Hij zal vertellen over hoe Zimbabwe met deze methode de grootste oogst in 38 jaar behaalde. 

Meer informatie:  

 • 14 jun.

  Bijbel & AI Hackathon

  EO en NBG
 • 15 jun.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 15 jun.

  Huis van Gebed Gebedsdag

  Rafaël Nederland
 • 17 jun.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg