15 okt.

zaterdag 15 oktober 2022

Begin: 11.00 uur Einde: 15.30 uur Thema: Echt, duurzaam herstel voor mens en schepping. Organisatie: Foundations for Farming Nederland Locatie:  Centrum ‘s Heerenhof, Heerde Kosten: € 15 E-mailadres: jon.dam@foundationsforfarming.nl Toelichting:

Jezus’ liefde verbinden aan het bestrijden van armoede. Het evangelie uitleggen aan mensen die vooral honger hebben. Echt, duurzaam herstel voor mens en schepping. Over deze vraagstukken buigen we ons bij het Foundations for Farming Symposium, samen met ervaringsdeskundigen uit binnen- en buitenland. Het symposium biedt de ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. 

Foundations for Farming is een methode die verkondiging van het evangelie integreert in concrete bestrijding van armoede via landbouw. De FfF-methode, 40 jaar geleden ontwikkeld in Zimbabwe, wordt inmiddels over de hele wereld toegepast. Een van de sprekers is Matthew Mbanga, CEO van Foundations for Farming Zimbabwe. Hij zal vertellen over hoe Zimbabwe met deze methode de grootste oogst in 38 jaar behaalde. 

Meer informatie:  

 • 26 feb.

  Webinar: Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken in de kerk

  Tearfund
 • 27 feb.

  Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

  Interserve
 • 29 feb.

  Cursus pastoraat: hoe help je mensen met psychische problemen?

  De Hoop ggz en Vrienden van De Hoop
 • 1 mrt.

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg