2 jul.

zaterdag 2 juli 2022 tot zaterdag 2 juli 2022

Begin: 10.00 Einde: 17.00 Organisatie: Operatie Mobilisatie Locatie: Van t' Hoffstraat 34, Nijkerk E-mailadres: info.nl@om.org Toelichting:

Al duizenden jaren vindt het Evangelie zijn weg naar de harten van mensen en dat willen we met jou vieren! Hierbij nodigen we je van harte uit voor de jaarlijkse Missiedag op zaterdag 2 juli.

Als gelovigen zijn we geroepen voor de meest geweldige missie die er is! Een missie waar we zeker het laatste nog niet van gezien hebben. Maar hoe bereiken we nu écht IEDEREEN met het Goede Nieuws van Jezus? Het is de hoogste tijd om in actie te komen.

Laat je inspireren door Gods wereldwijde werk en de verhalen van het veld, ver weg én dichtbij. Maak kennis met bijzondere gasten, maar ontdek ook de mogelijkheden die er zijn om mee te doen! Naast boeiende sprekers is er voor kinderen ook een speciaal programma. 

OOK OP DE MISSIEDAG:

Een unieke experience. The Global Mission Express is een interactieve, uitdagende én levensveranderende ervaring opgebouwd in, jaja, een vrachtwagen. Het is een unieke experience die ons herinnert aan Gods missie met deze wereld. Het moment wanneer jij The Global Mission Express voor het eerst kunt beleven is tijdens Opwekking, 3-6 juni. Maar ook op de Missiedag!

 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 22 apr.

  TOP-Avond

  Youth For Christ