2 apr.

zaterdag 2 april 2022

Begin: 09.45 uur Einde: 15.45 uur Organisatie: Dit Koningskind Locatie: Van Lodenstein College, Kasteelstraat 2, 4041 JB Kesteren Kosten: 25 euro per persoon Toelichting:

Speelt autisme een rol in jouw leven? Bijvoorbeeld omdat je zelf een vorm van autisme hebt of iemand in je gezin of directe omgeving? Dan weet je als geen ander dat dit effect kan hebben op relaties. Het opbouwen of herstellen van deze relaties kan lastig zijn en je het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Ontdek tijdens deze studiedag hoe je de verbinding met jezelf en de ander kunt maken en hoe de verbinding met God (opnieuw) kan ontstaan.

Programma

Tijdens het ochtendprogramma zal Hester Lever (relatie- en gezinstherapeut) een lezing geven over de mogelijkheden van verbinding. Aansluitend is er een interview met ervaringsdeskundigen, gevolgd door een forumbespreking. Hieraan zullen zowel Hester Lever, de ervaringsdeskundigen als een predikant deelnemen. Na de lunch zijn er diverse interactieve workshops, deelnemers kunnen zich voor twee workshoprondes inschrijven.

 • 26 feb.

  Webinar: Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken in de kerk

  Tearfund
 • 27 feb.

  Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

  Interserve
 • 29 feb.

  Cursus pastoraat: hoe help je mensen met psychische problemen?

  De Hoop ggz en Vrienden van De Hoop
 • 1 mrt.

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg