11 mrt.

vrijdag 11 maart 2022 tot zondag 13 maart 2022

Begin: 19.00 uur Einde: 14.00 uur Organisatie: Operatie Mobilisatie Locatie: Bantega (Friesland) Kosten: € 75,00 E-mailadres: info.nl@om.org Toelichting:

Het zendingsweekend op 11, 12 en 13 maart is er voor iedereen als je een verlangen hebt om de zending in te gaan, ervan wil proeven of gewoon even wil onderzoeken... Graag bieden we praktische tools om je te helpen oriënteren op jouw rol in zendingswerk. Opgeven kan via onze website.

Ontdek jouw plek in gods koninkrijk
Je kunt allerlei vragen hebben over jouw rol in Gods Koninkrijk, zoals: 'Ben ik wel geschikt?', 'Hoe kom ik aan geld?', 'Mijn gemeente is niet zendingsbewust' of 'De nood is in Nederland toch ook groot?'. Tijdens het Zendingsweekend gaan we samen op zoek naar antwoorden.  Er is een afwisselend programma met veel interactie, ruimte voor vragen en jouw persoonlijke zoektocht, maar ook tijd voor ontspanning en reflectie. Je wordt begeleid door medewerkers van OM, er komen zendelingen langs en er zijn ervaren sprekers.

Praktische informatie
Wij volgen strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. De locatie is geschikt om met een groep samen te komen en daarbij de 1,5 meter in acht te nemen.

Het weekend vindt plaats in Bantega (Friesland) en start vrijdagavond om 19:00 uur. Op zondag sluiten we het weekend rond 14:00 uur af met elkaar. Uiteraard verzorgt OM de accommodatie en het eten en drinken. En dat voor maar €75,- p.p.! Meld je daarom nu aan en ga samen met ons op zoek naar jouw plek in Gods koninkrijk!

 • 16 apr.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg
 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids