3 mei

dinsdag 3 mei 2022 tot zaterdag 7 mei 2022

Thema: Named Organisatie: TeenStreet (onderdeel van Operatie Mobilisatie) Locatie: De Kroeze Danne, Ambt Delden Kosten: € 250,00 p.p. E-mailadres: TeenStreet.nl@om.org Toelichting:

Op 3 t/m 7 mei 2022 kun jij TeenStreet Spring Break beleven in een geweldig 5-daags programma op één locatie in Nederland, namelijk De Kroeze Danne. Dus zet jouw kampeerspullen alvast maar klaar en maak je klaar voor een geweldig kamp!

Met leeftijdsgenoten uit allerlei soorten kerken ga je 5 dagen lang de diepte in. Je hebt een coach, er is een live band en meer… Samen ontdek je hoe gaaf het is om ALL-IN voor Jezus te gaan. Je bouwt hier vriendschappen op voor het leven en leert wat het is om Jezus te volgen in deze tijd. Ook zijn er seminars, workshops, bootcamps, nachtspellen, een mocktailbar… noem het maar op.

Je wordt ingedeeld in een NET-Groep en krijgt voor het hele event een eigen coach!

PROGRAMMA

Houd onze Instagram in de gaten voor meer onthullingen over het kampprogramma. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona-richtlijnen.

NET-groups

Iedereen krijgt tijdens het kamp een eigen NET-group (small-group) en coach. Na deze 5 dagen ken je elkaar stukken beter en heb je misschien wel een nieuwe vriend of vriendin erbij!

Interact

Het kamp is natuurlijk niet complete zonder worshops, seminars én een toffe outreach! Houd jij van schilderen, sporten, muziek of wil je meer weten over “My mental health” of "relaties"? We hebben veel verrassingen voor jou in petto! Waar kies jij voor?

Live worship

Ben jij er klaar voor om God te aanbidden met je favoriete worshipsongs? Of ga samen met je vrienden naar een live-session met een bekende zanger(es) in een tent. (onze gasten stellen we je graag voor via onze social media)

Big Adventures

Samen met je NET-group duik je dieper Gods woord in. Aan de hand van persoonlijke vragen in je eigen Big Adventure-boekje, leer je God steeds beter kennen.

Shhh time

Een half uur complete stilte op het gehele kamp, kun jij het je voorstellen? Je kunt natuurlijk heerlijk in je tent Bijbel gaan lezen, maar ook een boswandeling maken! Deze tijd is voor jou en God.

Avondprogramma

Na een dag vol gezelligheid en diepgaande gesprekken staat er nog een avondprogramma voor je klaar.

Bekijk een korte sfeerimpressie YouTube van het vorige kamp: https://www.youtube.com/watch?v=a10f-8CCBCI

 • 16 apr.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg
 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids