28 dec.

dinsdag 28 december 2021 tot vrijdag 31 december 2021

Begin: 10:30 Einde: 12:00 Thema: Meet Me - een ontmoeting met Jezus Organisatie: HGJB Locatie: De Kroeze Danne, Ambt Delden en online Kosten: vanaf €10,- E-mailadres: info@hgjb.nl Toelichting:

Let op: als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, heeft de HGJB moeten besluiten om de Kerstconferentie van 2021 te annuleren. Gelukkig is er een alternatief programma. Het alternatieve programma is via de website te bekijken  

Op de HGJB-Kerstconferentie ontmoeten jongeren van 17-25 jaar God, worden ze in hun geloof bemoedigd en leren ze andere christelijke jongeren kennen. Met o.a. gastspreker Jurjen ten Brinke duiken jongeren dit jaar in het thema: Meet Me. Op de HGJB-Kerstconferentie is er elke dag een samenkomst. Tijdens deze samenkomsten wordt er gebeden en in de Bijbel gelezen. Op deze manier zoeken de jongeren samen naar wat God tot hen te zeggen heeft.

Door het thema ‘Meet Me’ ontdekken jongeren meer over de ontmoetingen die Jezus had. Vanuit de evangeliën leren we dat een ontmoeting met Jezus mensen in beweging zet, dat Hij genezing en herstel brengt en dat harten veranderen door Zijn boodschap van genade en waarheid. 

Na de samenkomsten komen jongeren in kleinere groepen samen om door te praten over wat ze hebben ontdekt en gehoord. Verder zijn op de conferentie inspirerende college tours, actieve workshops en een festivalavond met christelijke bands.  

 • 16 apr.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg
 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids