5 nov.

vrijdag 5 november 2021

Begin: 16.00 uur (inloop 15.30 uur) Thema: ‘Nieuwe uitdagingen voor de kerk’ Organisatie: IZB, GZB en HGJB Locatie: De Fontein, Nijkerk E-mailadres: info@daaromzijnwekerk.nl Toelichting:

Hoe staat het ervoor met de kerk na een ingrijpende coronacrisis? Vinden mensen de weg weer terug? Welke nieuwe uitdagingen zijn er op onze weg gekomen? Een jaar na de lancering van het initiatief #daaromzijnwekerk, organiseren de GZB, HGJB en IZB op vrijdag 5 november een inspiratiebijeenkomst om het eerlijke gesprek met elkaar aan te gaan. Hoofdsprekers zijn Tijs van den Brink (EO), ds. Marco Batenburg (PKN) en ds. Bert Karel Foppen (gemeentepredikant, Den Haag). De bijdragen zullen afgewisseld worden met de stem van jongeren en de wereldkerk.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Fontein in Nijkerk en start om 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een borrel. Deelname is gratis en opgeven kan via het onderstaande formulier. De bijeenkomst zal ook online worden uitgezonden.

We hopen veel mensen te ontmoeten: predikanten, kerkenraadsleden maar juist ook ‘gewone’ gemeenteleden die hart hebben voor de kerk. Voor vragen: info@daaromzijnwekerk.nl

 • 26 feb.

  Webinar: Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken in de kerk

  Tearfund
 • 27 feb.

  Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

  Interserve
 • 29 feb.

  Cursus pastoraat: hoe help je mensen met psychische problemen?

  De Hoop ggz en Vrienden van De Hoop
 • 1 mrt.

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg