6 mrt.

zaterdag 6 maart 2021

Begin: 10:00 Einde: 15:30 Thema: Vergeving en innerlijke genezing Organisatie: New Wine Locatie: Online / Ermelo Toelichting:

Op zaterdag 6 maart houdt New Wine z’n jaarlijkse Winterconferentie, ditmaal samen met kerken in de regio Harderwijk-Ermelo. Net als andere jaren is er een complete conferentie met worship, onderwijs en gebedsministry! Je kunt het programma online volgen via een livestream vanuit de Westerkerk in Ermelo. Een geweldige kans om vanuit je huiskamer thuis deel te nemen. Of, als corona het toelaat, met een kleine groep bij elkaar te komen, bijvoorbeeld met je pastorale team of ministryteam.

Welke rol speelt vergeving in onze innerlijke genezing? En hoe kunnen we hieraan zorgvuldig een plek geven in het pastoraat en bij gebedsministry?

Afgelopen jaren heeft New Wine een vernieuwde cursus gebedsministry uitgebracht in drie modules. Tijdens deze conferentie staat Module 2 (Gebedsministry en vergeving) centraal. De conferentie is tegelijk een opstapje naar de cursus Gebedspastoraat die New Wine ontwikkelt (komend najaar gaat een pilot van start). Het is daarom handig als je Module 2 bij de hand hebt tijdens de conferentie.

 • 16 apr.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg
 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids