9 apr.

vrijdag 9 april 2021 tot zondag 11 april 2021

Organisatie: De Wittenberg Locatie: De Wittenberg Kosten: De WIttenberg E-mailadres: info@dewittenberg.nl Toelichting:

Als je erover nadenkt: bijna iedereen geeft wel leiding aan anderen, aan een klas, aan een afdeling, aan vrijwilligers of aan een bedrijf. Je weet ongeveer wel hoe je dat doet. Maar soms merk je dat je graag een verdieping hierin wilt maken. Dat je contact hebt met je ziel in de manier waarop je leiding geeft, dat het dus bezield is. Dat je iets van je geloof vorm kunt geven in de manier waarop je met mensen en met vraagstukken omgaat.

Trouwens, in deze vreemde Corona-tijden merk je misschien meer dan ooit het belang van leiding geven: hoeveel het van je vraagt om zelf overeind te blijven, en daarnaast ook nog anderen te coachen en moed en richting te geven.

In deze driedaagse retraite gaan we op zoek naar die verdieping. Vaak blijkt de sleutel te liggen in ‘critical incidents’, momenten van verwonding of van verwondering in onze persoonlijke biografie. Het gesprek over ‘dragende teksten’ (aansprekende teksten die tot nadenken stemmen en die ons in beweging zetten) wisselen we af met momenten van stilte met God en getijdengebeden.

 • 14 jun.

  Bijbel & AI Hackathon

  EO en NBG
 • 15 jun.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 15 jun.

  Huis van Gebed Gebedsdag

  Rafaƫl Nederland
 • 17 jun.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg