10 nov.

dinsdag 10 november 2020 tot maandag 30 november 2020

Thema: Bidden & vasten voor onbereikte moslimvolken Organisatie: Frontiers Locatie: het evenement is digitaal Kosten: geen kosten E-mailadres: info@frontiers.nl Toelichting:

Van de omstreeks 1,7 miljard moslims, heeft ruim 1 miljard de boodschap dat Jezus hen liefheeft nog nooit gehoord. Onvoorstelbaar toch? Daar willen wij graag verandering in zien komen!

In augustus en september deed Frontiers mee met een internationaal initiatief van bidden en vasten. We zetten deze tijd apart voor een concreet doel: dat ten minste 10% van de moslimvolken het Goede Nieuws van Jezus zal horen en aannemen. 

Wij willen blijven volharden in ons gebed voor moslims en we vragen jou om mee te doen.

Je kunt meedoen via WhatsApp: je ontvangt elke dag een concreet gebedspunt. En elke maandagavond in deze 20 dagen organiseren we om 19.30 uur een online gebedssamenkomst van 45 minuten.

Het vasten kan iedereen op zijn eigen manier invullen. Op de website reiken we je een aantal concrete ideeën aan. 

Ook kinderen kunnen meedoen aan 20 Dagen bidden & vasten. Betrek hen bij het gebed. Zo maken ze kennis met andere volken op de wereld en met het feit dat het niet vanzelfsprekend is dat iedereen over Jezus kan horen.

Ontvang je ons magazine Frontlinies? In het magazine wat eind oktober op de mat valt, zit een superleuke kraskaart. Naast het bidden kan er elke dag een land open gekrast worden, wat correspondeert met het volk waarvoor gebeden wordt. En de uitkomst aan het eind van de 20 dagen? Dat is een verrassing!

 • 20 jul.

  Mini DTS

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 22 jul.

  YNGbelieve Summercamp

  YNGbelieve
 • 22 jul.

  15-jarig Jubileum

  Camps4Kids
 • 22 jul.

  Kerkleidersdag

  New Wine