28 dec.

maandag 28 december 2020 tot woensdag 30 december 2020

Organisatie: HGJB en Jong Protestant Locatie: Bij jou in de buurt of bij jou thuis Kosten: Gratis E-mailadres: info@hgjb.nl Toelichting:

De 45e HGJB-Kerstconferentie, met het thema ‘Over Hoop’, is een speciale editie. In plaats van vier volle dagen met overnachtingen, komen de jongeren dit jaar in kleine groepen of online bij elkaar. Samen gaan ze God ontmoeten, andere christelijke jongeren spreken en worden ze bemoedigd in hun geloof. Tijdens de conferentie zijn er online diensten, inspirerende sprekers, boeiende workshops en is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning.

Voor jongeren heeft de coronacrisis grote impact. Uit onderzoek blijkt dat zij te maken hebben met eenzaamheid, somberheid en angst. "Als HGJB, zien wij al jaren de impact die de conferentie heeft op jongeren. We horen hoe jongeren bemoedigd worden door de bijbelstudies en hoe waardevol zij het vinden om samen met andere christelijke jongeren in gesprek te gaan. Juist nu geloven wij dat jongeren dit moment én elkaar nodig hebben."

Daarom besloten de HGJB en Jong Protestant om de handen in een te slaan. Dankzij de financiële steun die beiden organisaties bieden, kunnen jongeren nu GRATIS de online HGJB-Kerstconferentie meebeleven. "Als organisaties delen we het verlangen om een positief bericht te delen met de jongeren. Tijdens de HGJB-Kerstconferentie worden we bemoedigd met de Bijbelse boodschap van hoop uit Hebreeën 11."

 • 24 jun.

  Bestudeer Openbaring

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 29 jun.

  Zomerfestival

  De Wittenberg
 • 1 jul.

  Summerschool Een preek die staat als een huis

  Geloofwaardig Spreken
 • 3 jul.

  Christ's Hope Kringavond 'Zoek het Recht'

  Christ's Hope Nederland