13 dec

zondag 13 december 2020 tot vrijdag 18 december 2020

Tijd: 19:00 uur Organisatie: Le Rucher Nederlands Debriefing team. Locatie: De Glind (vlakbij Barneveld) Kosten: €475 euro per persoon en €900 euro voor echtparen E-mailadres: hdw@lerucher.org Toelichting:
De Holland Debriefing Week is een week voor christelijke werkers die God dienen of gediend hebben in een crossculturele situatie. De week is gebaseerd op het debriefing model dat is ontwikkeld door Le Rucher Ministries.
Getuigenissen
“Een onvergetelijke intensieve week! Eigenlijk zouden veel meer werkers van zo’n week gebruik moeten maken en profiteren van deze ministry”.
“ Loslaten en het verwerken van de pijnlijke veranderingen in ons team, erkennen wat de persoonlijke effecten waren op mijzelf en welke angsten daardoor ontstaan zijn. Niet alleen zonde en fouten, maar ook pijn heeft een plaats nodig bij het kruis”.
“ Nog nooit heb ik een week beleefd met zoveel geestelijke diepgang. Aan het eind van de week naar het Kruis geleid worden was zo “powerful” en bevrijdend dat me de woorden ontbreken om deze ervaring te beschrijven”.
 • 27 jan

  Workshop online jongerenwerk

  Stronglife
 • 2 feb

  Open avond Inside-out

  De WIttenberg
 • 5 feb

  Themaretraite over ecologie en contemplatie

  De Wittenberg
 • 5 feb

  Module 'Leren geloven' van de Jongerenwerkersopleiding

  Evangelisch College