18 jun.

dinsdag 18 juni 2024

Begin: 8:30 Einde: 17:00 Thema: Spiritual Authority Organisatie: Jeugd met een Opdracht Heidebeek Locatie: JmeO Heidebeek, Heerde Kosten: gratis E-mailadres: registrar@ywam.nl Toelichting:

De Discipelschap Training School (DTS) is een levensveranderende training van zes maanden. Deze training wordt georganiseerd door de wereldwijde zendingsbeweging Jeugd met een Opdracht (Youth with a Mission). Het Motto is: God kennen en Hem bekend maken. Tijdens een lesfase van 3 maanden wordt je getraind in het groeien als een discipel van Jezus. Hierna volgt er een outreach om in een cross-culturele setting uit te reiken en te proeven van zendingswerk.

Ben jij gepassioneerd over Jezus en wil je ontdekken welke rol jij mag spelen in God’s Koninkrijk? Kom eens naar de open dag om te kijken of de DTS iets voor jou is!

Tijdens deze dag zal Mariette Louw spreken over het onderwerp Geestelijke Authoriteit. Mariette komt uit Zuid-Afrika en is al jaren betrokken bij het werk van Jeugd met een Opdracht in Schotland.

 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn
 • 24 mei

  Envision Kick-Off

  CAMA ZENDING | ENVISION