19 apr.

vrijdag 19 april 2024 tot zaterdag 20 april 2024

Begin: vrijdag 18:00 - 21.15 Einde: zaterdag 8.30 - 19.00 Organisatie: TeenStreet Locatie: Missiehuis Operatie Mobilisatie, Van 't Hoff Straat 34, 3863AX Nijkerk Kosten: 0,00 E-mailadres: Alex.verhoek@om.org Toelichting:

Wat supergaaf dat je interesse hebt om Small Group Leader te worden bij TeenStreet! Wat gaaf dat je de tijd wil nemen om te investeren in de jonge generatie en samen met hen wil ontdekken hoe het is om vol overgave Jezus te volgen.

Hoe ziet het trainingsweekend eruit?  
Wat is een Small Group Leader? Hoe word je er één? Waarvan word je onderdeel als Small Group Leader? Wat wordt er van je verwacht? Waarschijnlijk zijn er nog veel meer vragen waarmee je naar het trainingsweekend komt! Goed nieuws: we gaan je hierin helemaal onderdompelen. We nemen je allereerst mee in de wereldwijde TeenStreet beweging en de kernwaarden waar we voor staan. Door middel van doen leer je wat het is om Small Group Leader te zijn. We ontdekken wat discipelschap is en hoe jij dat kan vormgeven met de tieners om je heen. Hiervoor leren we je de Bijbelstudie methode die we wereldwijd hanteren: Discovery Bible Study! Samen ontdekken we hoe jij met jouw kwaliteiten een Small Group kan leiden en aan kan sluiten bij de tieners. Dit alles is ingebed in een sfeer en houding van gebed & aanbidding. 

Praktische informatie
Vrijdagavond 19 april vanaf 18:00 tot 21:30 en zaterdag 20 april vanaf 08:30-19:00.

 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn
 • 24 mei

  Envision Kick-Off

  CAMA ZENDING | ENVISION