6 jul.

zaterdag 6 juli 2024

Begin: 09.30 uur Einde: 17.00 uur Thema: Naar het uiterste Organisatie: MAF Locatie: Vliegveld Teuge (bij Apeldoorn) Kosten: gratis Toelichting:

Naar het uiterste

Verder dan ver! Daar waar de Afrikaanse zon ondergaat, waar de jungle van Papoea geen einde kent en de Surinaamse rivieren alsmaar blijven stromen. Daar vliegen wij. Iedereen bereiken met Gods Liefde, die droom leeft sinds 1945. De droom vraagt het uiterste, maar dat is het waard. Vliegen op de limieten, opereren in gevaarlijke gebieden, werken met precisie en discipline, leven onder moeilijke omstandigheden.  

Stap in de cockpit, start de motor en stijg op… naar de MAF Open Dag! We brengen het uiterste van de aarde naar Nederland. Ga mee in de verhalen, ervaar de jungle met je eigen zintuigen en denk erover na wat “naar het uiterste” voor jouw leven betekent. 

Zaterdag 6 juli MAF Open Dag
Tijd: 09.30 – 17.00 uur
Locatie: Vliegveld Teuge (bij Apeldoorn)
Tickets: gratis

LET OP: Maak je de dag compleet met een prachtige rondvlucht? Of wil je kinderen opgeven voor het kinderprogramma? Voor beiden is een apart ticket te boeken na de reservering van je entree tickets.  

 • 21 mei

  Children at Risk: Human Trafficking

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn