22 apr.

maandag 22 april 2024

Begin: 20.00 uur Einde: 21.30 uur Thema: Alfred Slomp & Elbert Smelt Organisatie: Tearfund Locatie: digitaal Toelichting:

Leren om te leven van genoeg. Tearfund gelooft dat het belangrijk is om binnen de mogelijkheden te leven van dat wat de aarde ons te bieden heeft. Toch doen we dat in Nederland niet. Als we kijken naar wat we aan grondstoffen onttrekken en dat wat de aarde binnen een jaar weer kan vernieuwen, vragen we veel te veel. Sterker: de datum dat wij in ons land van de aarde onttrokken hebben wat eigenlijk voor een heel jaar beschikbaar is, ligt op 1 april. En nee, helaas is dat geen grap.

Ben jij klaar om stappen te zetten naar een levensstijl die spreekt van zorg voor mens en natuur? Maar: welke stappen maken echt verschil? Hoe houd je vol? En hoe kun je je laten inspireren door Gods droom voor een eerlijke wereld? Ga met auteur en duurzaam inspirator, Alfred Slomp en Tearfund-ambassadeur Elbert Smelt op reis naar een leven van genoeg. Je ontvangt praktische en haalbare tips om in actie te komen. Om zo zelf en samen recht te doen. 

Wanneer jij donateur wordt van Tearfund ontvang je gratis toegang tot deze webinar én krijg je het boek ‘Wat je wél kunt doen’ van Alfred Slomp gratis thuisgestuurd. 

 • 25 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 28 apr.

  YNGbelieve Bibleschool week

  YNGbelieve
 • 29 apr.

  Open week Community Development

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 30 apr.

  Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

  Interserve