21 mrt.

donderdag 21 maart 2024 tot zaterdag 23 maart 2024

Thema: Wat geen oog heeft gezien Organisatie: Rafaël Nederland Locatie: De Schuilplaats, Ede Toelichting:

God heeft een geweldige toekomst voorbereid voor deze wereld. Het is als het ware Zijn droom voor de wereld die Hij zo liefheeft… En deze droom is geen bedrog, geen luchtkasteel, geen nachtelijk verzinsel…het is Gods werkelijkheid die baan breekt in onze wereld.

Het is een droom die alles wat het menselijk oog ooit heeft gezien of het oor ooit heeft gehoord overtreft! Een droom die zelfs alle gedachten, verlangens en plannen die de mens ooit heeft gekoesterd overstijgt. Een droom die zich in ons hier en nu al aan het ontvouwen is. Een droom die volledig zichtbaar zal worden wanneer Koning Jezus terugkomt.

Dit jaar staat onze jaarlijkse conferentie in het teken van Gods droom voor ons, voor deze wereld. We willen ons uitstrekken naar dat deel van de droom die zich in deze tijd ontvouwd.Met elkaar willen we ontdekken wat God ons hierover door zijn Heilige Geest openbaart. Welke dromen heeft Hij in ons hart gelegd…dromen voor deze tijd. Dromen waar wij in mogen participeren. Dromen voor de lokale gemeente, dromen voor onze beweging, dromen voor ons land, voor Europa, voor onze wereld.

Geweldige sprekers uit binnen- en buitenland zullen ons meenemen in deze dynamiek en met ons delen wat ze hierover van de Heer hebben ontvangen. Wilkin v/d Kamp over “Gods droom voor Nederland”, Sokol Zefi over “Gods droom voor Europa”, Ted Vail over “Gods droom voor deze wereld”, Dan Sneed over “Geleid door de Geest participeren in Gods droom”. 

Daarnaast zal aan iedere Rafaelgemeenschap worden gevraagd haar droom te verwoorden in een kort filmpje. Gedurende de conferentie worden deze filmpjes getoond waardoor zicht ontstaat op de droom die God aan Rafael heeft toevertrouwd, zodat we elkaar hierin kunnen bemoedigen en ondersteunen

Kortom een conferentie met een doorkijkje naar wat nog geen oog heeft gezien, een conferentie die je niet mag missen!

Sprekers: Ted Vail (Director of Foursquare Missions International), Sokol Zefi (National Leader Fousquare Church Albanië)  Wilkin van der Kamp (predikant-directeur van Vrij Zijn), e.a.        

 • 25 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 28 apr.

  YNGbelieve Bibleschool week

  YNGbelieve
 • 29 apr.

  Open week Community Development

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 30 apr.

  Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

  Interserve