12 jul.

vrijdag 12 juli 2024 tot zaterdag 20 juli 2024

Organisatie: CAMA zending, Life Locatie: Como, Noord-Italië Kosten: €790 Toelichting:

Ga jij volgend jaar mee naar Noord-Italië om vluchtelingenkinderen een onvergetelijke zomer te geven?

Jaarlijks arriveren veel vluchtelingen in Italië. Sommigen van hen leven op straat, in afwachting verder te kunnen reizen. Christelijke organisaties bekommeren zich om het lot van deze mensen en laten Jezus’ liefde zien door hulp te bieden waar dat mogelijk is. Eén van deze organisaties organiseert jaarlijks christelijke zomerkampen voor vluchtelingenkinderen en kinderen van Italiaanse gezinnen die in armoede levenJij kunt meehelpen deze kinderen een geweldige zomerweek te laten beleven waarin ze de liefde van Jezus mogen ontdekken!

Ga mee op missiereis
In 2022 en 2023 werden er twee zomerkampen georganiseerd met honderd deelnemende kinderen per week. Maar er is plaats voor driehonderd kinderen per kampweek! Het probleem is dat er niet voldoende vrijwilligers zijn. Hier willen we samen met jou verandering in brengen. Als vrijwilliger help je bij sport- en spelactiviteiten of muziek maken, ga je creatief aan de slag met de kinderen en voer je diverse werkzaamheden uit die bij een zomerkamp horen. Ondertussen deel je laagdrempelig je eigen verhaal en vertel je de kinderen over Jezus. Hiervoor geven we je vooraf een aantal tools en trainingen zodat jij goed voorbereid en toegerust aan de slag gaat.

Praktisch
De reis vindt plaats van 12 t/m 20 juli 2024. Vanuit Nederland reizen we in busjes naar Como, in Noord-Italië. Er is ruimte voor maximaal zestien deelnemers en de minimale leeftijd is zestien jaar. In de aanloop naar het zomerkamp kom je een paar keer met de groep samen voor training en toerusting zodat je goed voorbereid naar Italië vertrekt. De zomerweken zijn Engelstalig dus het is handig als je een beetje Engels spreekt. Na afloop van de reis komen we nog een keer samen om terug te blikken.

De kosten voor de reis bedragen €790,- all-in per persoon, dit is dus inclusief vervoer, eten en drinken, accommodatie, bijeenkomsten etc. Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen fondsen te werven en krijgen hier hulp bij.

Ben jij er klaar voor?
Wil jij mensen die in nood zijn helpen, delen vanuit je eigen overvloed, Jezus’ liefde uitdragen en deze vluchtelingenkinderen een onvergetelijke zomer geven? Wil jij impact maken op mensenlevens en internationale vriendschappen sluiten met andere jongeren? Ga met ons mee op reis en help ons om Jezus zichtbaar te maken in Italië!

 • 14 jun.

  Bijbel & AI Hackathon

  EO en NBG
 • 15 jun.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 15 jun.

  Huis van Gebed Gebedsdag

  Rafaël Nederland
 • 17 jun.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg