5 jul.

vrijdag 5 juli 2024 tot zondag 7 juli 2024

Thema: Afscheid nemen bestaat niet - Doorgaan na verlies Organisatie: De Wittenberg Locatie: De Wittenberg, Zeist Kosten: vanaf €184 Toelichting:

Soms staat je leven stil. Ongewild. Omdat er een heftige gebeurtenis inbreekt. Omdat iemand of iets groots uit je leven verdwijnt. En wat dan? Kun je verlies verwerken? Of is dat een illusie? Hoe ga je door in het leven? Want vroeg of laat moet je ergens ook weer verder. En brengt een verlieservaring ook iets van krachtig of zelf verrijking met zich mee? Of zijn dit woorden die je eigenlijk niet kunt gebruiken?

Tijdens dit weekend gaan we daarover nadenken. We hopen inzichten te vinden en te delen met elkaar. Uit te wisselen en ook het goede van het leven te zien. Te bidden en te vieren.

Qua insteek heeft het weekend niet als primaire focus om ‘lotgenotencontact voor recent verdriet’ te bieden. Hoe goed en belangrijk dat ook is, in deze setting nemen we iets meer afstand. Kijken we terug op wat gebeurt is en kijken we ook alweer vooruit. Natuurlijk is er daarbij ook ruimte voor emoties en tranen, en tegelijkertijd richten we ons ook op reflecteren vanuit iets meer afstand tot de emoties.

Van harte welkom op de Wittenberg! Om te vieren, te bidden in de getijdegebeden, de stilte en de natuur op te zoeken, en weer nieuwe levenskracht te vinden.

 • 20 jul.

  Mini DTS

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 22 jul.

  YNGbelieve Summercamp

  YNGbelieve
 • 22 jul.

  15-jarig Jubileum

  Camps4Kids
 • 22 jul.

  Kerkleidersdag

  New Wine