5 apr.

vrijdag 5 april 2024 tot zondag 7 april 2024

Thema: Triangle of Sadness - De magie en armoede van geld Organisatie: De Wittenberg Locatie: De Wittenberg, Zeist Kosten: vanaf €184 Toelichting:

De invloed van geld op het wereldgebeuren kan bijna niet overschat worden. Het is een drijvende kracht achter eindeloos veel keuzes wereldwijd. Het schept mogelijkheden en kan een vorm van vrijheid geven. We zeggen allemaal dat geld niet gelukkig maakt, maar toch biedt het een hoop voordelen en is het zelfs onmisbaar. Veel mensen, ook christenen, dromen ergens van het hebben van veel geld. En toch zegt de Bijbel ook: Het is de wortel van alle kwaad. En ook dat zien we vaak genoeg. Dat het kan ontsporen, dat mensen kunnen ontsporen als er geld in het spel is. Rijk zijn heeft een betovering en misschien ook wel een soort vloek in zich.

Hoe vinden we hier een goede houding in? Je bent jong, staat ook nog wat aan het begin van het leven. Misschien nog student of een carrière aan het starten. Verplichtingen, ook financieel, dienen zich aan. Je wilt goede keuzes maken voor de toekomst, maar ook zuiver blijven in je intenties.

Laten we er samen een weekendje over nadenken en weer nieuwe inspiratie vinden. Ben jij tussen de 18 en 40 jaar? Dan is dit weekend wat voor jou. Van harte welkom op de Wittenberg! Om te vieren, te bidden in de getijdegebeden, de stilte en de natuur op te zoeken, en weer nieuwe inspiratie te vinden.

 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 22 apr.

  TOP-Avond

  Youth For Christ