2 feb.

vrijdag 2 februari 2024 tot zondag 4 februari 2024

Thema: Tot aan de maan en terug - verkering en trouwplannen Organisatie: De Wittenberg Locatie: De Wittenberg, Zeist Kosten: vanaf €184 Toelichting:

Jullie bruiloft: waarschijnlijk een van de mooiste dagen van je leven! Prachtig om samen naar toe te groeien, en toch soms ook wel wat ingewikkeld. Want hoe doe je dat als stel in de voorbereiding als je merkt dat je de tijd samen vooral doorbrengt met plannen en organiseren? Of dat je in sommige dingen toch echt wel anders bent dan de ander? En hoe is eigenlijk de periode na het trouwen? Die eerste jaren samen? Hoe deel je geloof met elkaar? En wat is een goede setting om over trouwen en getrouwd zijn van gedachten te wisselen met anderen?

Dit weekend is een mooie kans om na te denken over dit soort vragen. Om weer nieuwe inzichten op te doen, en weer een nieuwe focus te vinden. En om het mooie van de liefde de vieren. Een moment om je te laten uitdagen en te laten bemoedigen. Om goede woorden te horen en te genieten van het leven met elkaar.

Zijn jullie tussen de 18 en 40 jaar? Dan is dit weekend wat voor jullie. Van harte welkom op de Wittenberg! Om te vieren, te bidden in de getijdegebeden, de stilte en de natuur op te zoeken, het bruisende leven van de grootste christelijke jongerenleefgemeenschap van Nederland te proeven, en weer nieuwe inspiratie te vinden. 

 • 16 apr.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg
 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids