5 jan.

vrijdag 5 januari 2024 tot zondag 7 januari 2024

Thema: Radicaal & realistisch: de Heilige Geest in jouw leven Organisatie: De Wittenberg Locatie: De Wittenberg, Zeist Kosten: vanaf €184 Toelichting:

De Heilige Geest. Gods kracht en aanwezigheid in ons leven. Wat is het werk van de Geest? En hoe is Gods Geest is ons leven realiteit? Als je een rondje langs verschillende kerken maakt, zul je verschillende geluiden horen. Hoe vinden we een evenwichtige en zorgvuldige houding hierin waarin we niet inleveren op toewijding en kracht? Hoe kunnen we gelovig, evenwichtig en overvloedig léven vanuit en met en door de Heilige Geest van God?

Daarover gaan we nadenken met elkaar. Het maakt niet uit welke kerk je komt. We gaan samen verdieping zoeken rond dit thema, en we gaan samen op zoek naar God Zelf.

Ben jij tussen de 18 en 40 jaar? Dan is dit weekend wat voor jou. Welkom om erbij te zijn! Om te vieren, te bidden in de getijdegebeden, de stilte en de natuur op te zoeken, het bruisende leven van de grootste christelijke jongerenleefgemeenschap van Nederland te proeven, en weer nieuwe inspiratie te vinden.

 • 26 feb.

  Webinar: Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken in de kerk

  Tearfund
 • 27 feb.

  Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

  Interserve
 • 29 feb.

  Cursus pastoraat: hoe help je mensen met psychische problemen?

  De Hoop ggz en Vrienden van De Hoop
 • 1 mrt.

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg