MissieNederland verzorgt lunchpreken bij Groot Nieuws Radio

4 april 2022 om 09:00
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Vanaf vandaag hoor je iedere werkdag een lunchpreek van MissieNederland op Groot Nieuws Radio. In het programma De Lunchroom reflecteert het team van MissieNederland in 1 minuut op de Bijbeltekst die de hele dag centraal staat bij het christelijke radiostation. 

De lunchpreken worden verzorgd door Jan Wolsheimer (maandag), Martine Versteeg (dinsdag), Jan Willem Janse (woensdag) en Jiska Chin-A-Teh (donderdag). Op de vrijdagen wisselen bestuursleden Thandi Soko-de Jong en Bettelies Westerbeek elkaar af. De lunchpreek is iedere werkdag te horen omstreeks 12.15 uur.

De Lunchroom

Vraag een gratis proefnummer aan van ideaz

ideaz geeft jou en jouw geloofsgemeenschap concrete ideeën om leven te brengen in de wereld. In een lekker praktisch magazine voorziet het netwerk van MissieNederland je van tips en inspiratie rondom een actueel missionair onderwerp. Dit alles uiteraard voorzien van een prettig leesbare onderbouwing. Vraag nu gratis een proefnummer aan, digitaal of per post.

Aanvragen
ideaz 30 - Jonge generaties voorop - mock-up.png