Van 3 tot en met 9 oktober 2022 vindt de jaarlijkse Week van de Opvoeding. Ook dit jaar roept het MissieNederland-netwerk kerken op om in deze week extra aandacht te hebben voor hun rol in het mede-opvoeden van kinderen in en om hun geloofsgemeenschap. Organiseer een activiteit, bemoedig ouders uit je gemeenschap of vier samen als gemeenschap de Zondag van de Geloofsopvoeding. Diverse aangesloten organisaties uit het MissieNederland-netwerk bieden inspirerende materialen aan om tijdens deze week en de rest van het jaar aan de slag te gaan met het thema opvoeden.

Week van de Opvoeding 2022

Binnenkort vind je hier diverse tips en materialen voor jouw geloofsgemeenschap om aan te sluiten bij de Week van de Opvoeding 2022. Wil je nu al aan de slag gaan? Reserveer alvast zondag 9 oktober 2022 in de agenda als Zondag van het Samen opvoeden en bekijk de tips van de afgelopen jaren om alvast inspiratie op te doen . 

Tips en materialen van afgelopen jaren

Ontdek kerkzijn met alle generaties

samenjong_logo_kleurWil jij vanuit jouw geloofsgemeenschap met ouders samenwerken in het positief beïnvloeden van de (geloofs)ontwikkeling van jonge mensen? Ontdek dan ook eens netwerk Samen Jong. Een netwerk dat zich inzet om zes kernwaarden van kerkzijn met alle generaties te versterken in jouw geloofsgemeenschap.

Lees verder