Sla links over
Hoofdinhoud

Steun MissieNederland

Help ons de kerk te bewegen

Samenwerken om de kerk te ondersteunen in haar missionaire roeping: dat motiveert de deelnemers van MissieNederland. Vanuit die samenwerking versterken en initiëren we allerlei mooi initiatieven. Jij kunt daaraan bijdragen. Praktisch, door gebed, maar ook financieel. Jouw gift maakt het mogelijk dat MissieNederland met haar hele netwerk kan investeren in een missionaire kerk die volop zichtbaar is in wijk en wereld. 

Geven via machtiging

Vul snel en gemakkelijk je gegevens in via onze (beveiligde) website. Je kunt kiezen voor een eenmalige of structurele gift. 

Geven via machtiging

Geven via de bank

Je kunt je gift overmaken op onze bankrekening: NL26 INGB 0000 0044 02 ten name van Stichting MissieNederland. Vermeld eventueel ook de bestemming van je gift. Bijvoorbeeld wanneer je geeft naar aanleiding van een fondsenwervende brief. Je vindt de omschrijving onderaande brief. 

Word persoonlijk deelnemer

Wanneer je méér wilt dan alleen maar geven, is persoonlijk deelnemerschap wellicht iets voor jou. Als persoonlijk deelnemer nodigen we je uit voor bijeenkomsten en ontvang je ons praktijkblad IDEAZ gratis. Klik hier voor meer informatie.