online missie-spreekuur op 5 maart

Programma van missie-spreekuur 5 maart

Op donderdag 05 maart:
20:00 - 20:10 Opening spreekuur Door Jan Wolsheimer
20:10 - 20:45 Keuze uit drie themagroepen: Door Jan Wolsheimer, Martine Versteeg, Jiska Chin-A-Teh - Schuurmans
20:45 - 20:55 Algemene vragen en terugkoppeling uit de groepen
20:55 - 21:00 Afsluiting
 1. Van 20:10 tot 20:45

  Keuze uit drie themagroepen:

  Door Jan Wolsheimer, Martine Versteeg, Jiska Chin-A-Teh - Schuurmans

  Tijdens het spreekuur gaan we uiteen in drie groepen. Bij het aanmelden kun je aangeven bij welke subgroep je wilt aansluiten. 

  Kerk en samenleving
  Bij het cluster kerk en samenleving zal Jan Wolsheimer iets delen over waar we bij MissieNederland mee bezig zijn rond het thema persoonlijke discipelschapsontwikkeling en groei. We zien dat kerken soms worstelen met het vormgeven van intentioneel discipelschapsontwikkeling in hun gemeente. Hoe help je je gemeenteleden groeien en bloeien als volgeling van Jezus? 
  Naast dit onderwerp (waarop we ook graag jullie reactie horen) is er voldoende tijd voor eigen vragen en opmerkingen. 

  Kerk en wereldwijde missie
  Bij het cluster kerk en wereldwijde missie kun je kennismaken met Jiska Chin-A-Teh. Zij werkt sinds begin februari als relatiemanager Kerk & Global missions bij MissieNederland. Zij zal komende maanden vooral in het netwerk onderzoeken welke behoeftes en worstelingen er leven in lokale kerken op het gebied van wereldwijde missie en in kaart brengen hoe het aanbod, kennis en expertise van deelnemers van MissieNederland daarbij aansluit.

  Kerk en de volgende generatie
  Bij het cluster kerk en de volgende generatie zal Martine Versteeg eerst inventariseren welke vragen en worstelingen er zijn bij jouw lokale kerk als het gaat om het doorgeven van het evangelie van Jezus aan de volgende generaties. Naar aanleiding van de vragen zal Martine haar gedachten delen en ook jouw vragen koppelen aan de kennis en expertise uit het MissieNederland-netwerk. 

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden.

Deel met anderen

Bereid je voor

Voor het online missie-spreekuur van MissieNederland maken we gebruik van het programma Zoom. Dit programma kun je nu alvast downloaden. Download handleiding voor het missie-spreekuur en zorg dat je klaar zit voor een goede online ontmoeting.

Bekijk de handleiding
Zoom-MissieNederland-paginaversie.png