Sla links over
Hoofdinhoud

PrayerNight

Ieder jaar dagen we jongeren uit om samen met leeftijdsgenoten uit andere kerken een PrayerNight te organiseren in hun woonplaats. MissieNederland ondersteunt hen met tips en hulpmiddelen zoals een handleiding, flyers en posters.

Kijk eens op de website wat een Prayer Night precies is en hoe je mee kunt doen. Als je belangstelling hebt, mail dan naar martine@missienederland.nl. We nemen dan contact met je op.

www.prayernight.nl

Stagiair gezocht

Je vindt het belangrijk om jongeren aan te moedigen voor gebed! Je snapt dat eigenlijk alles wat je doet iets communiceert. Je hebt organisatietalent. Daarbij kun je goed schrijven, heb je (creatieve) ideeën en ben je handig met online communicatietools. Als stagiair ben je projectleider van de PrayerNight 2019. Een veelzijdige en afwisselende stage in twee verschillende werkomgevingen (24-7 Prayer en MissieNederland). Je bent in staat zelfstandig aan het werk te gaan en kunt goed functioneren binnen een team. En… je zoekt op dit moment een stage voor komend studiejaar. Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Download de vacature