Sla links over
Hoofdinhoud

Jouw nieuws in het netwerk

Deel jouw nieuws met het netwerk

In IDEAZ en in enkele van onze e-mailnieuwsbrieven geven we ruimte aan nieuws van deelnemende organisaties (en kerkgenootschappen) uit het netwerk. Hierin plaatsen we nieuws dat relevant is voor een groot deel van het netwerk of een specifieke doelgroep in dit netwerk. De relatiemanager die past bij het thema van jouw organisatie of nieuwsbericht bekijkt en selecteert deze berichten. Zorg dus dat jouw nieuws altijd bij hen terecht komt. Zo zijn zij op de hoogte van wat er speelt bij je organisatie.

Hoe werkt het?

Persberichten ten behoeve van IDEAZ kunnen ook gestuurd worden naar Jan Willem Janse, janwillem@missienederland.nl 

Enkele tips:

  • Heb je nieuws over een specifiek land (buiten Nederland)? Wellicht past dit bericht in de rubriek Wereldflitsen van IDEAZ. Stuur je bericht naar Annemieke van den Berg: annemieke@missienederland.nl Ook andere berichten met betrekking tot zending, werelddiaconaat en ontwikkelingssamenwerking kun je sturen naar Annemieke. 
  • De nieuwsbrief richting het INNOV8-netwerk bereikt veel professionals in christelijk jeugdwerk. Heb je vacatures of nieuws voor deze groep? Stuur dit dan naar Martine Versteeg, martine@missienederland.nl
  • Schrijf je bericht zo dat het gemakkelijk is over te nemen. Dit verhoogt de kans op plaatsing. Schrijf bijvoorbeeld niet de doelgroep zelf aan, maar maak er een omschrijvend bericht van. 

Stuur jouw nieuwsbericht

Bijsluiter

Het is helaas niet altijd mogelijk om ieder bericht te plaatsen. We doen altijd ons best om hierin zorgvuldige keuzes te maken. Zo houden we rekening met de nieuwswaarde van het bericht, de ontvangende doelgroep, variatie in het type nieuwsberichten, afwisseling tussen deelnemers etc.