Sla links over
Hoofdinhoud

MissionExpo en MissionPlaza

MissionExpo en MissionPlaza tijdens de Pinksterconferentie

Gods Geest geeft LEV. Dat is wat je door de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking heen ontdekt. Leven met lev betekent dat je moedig leeft, dat je authentiek bent, dat je het werk van Gods Geest in je hart weet om te zetten in de praktijk van je dagelijks leven.

Wellicht wordt jouw hart tijdens deze conferentie wel aangesproken om letterlijk een stap te zetten. Een stap buiten je comfortabele, bekende bubbel. Maar hoe doe je dat?

Op MissionExpo en MissionPlaza (bij het hoofdterrein) vind je antwoorden op deze vraag. Tientallen organisaties inspireren en helpen jou bij het zetten van stappen. Kijk aan de binnenkant van deze folder waar je de organisatie vind die past bij jouw hartsverlangen. En maak eens kennis bij hun stands!

Deze organisaties helpen je met lev uit je bubbel te stappen

Klik op de plattegrond om deze te vergroten.

Gebundelde krachten

Tientallen organisaties die betrokken zijn bij het MissieNederland-netwerk inspireren christenen tijdens de Pinksterconferentie van Opwekking om ‘uit hun bubbel te stappen’. Voor de één betekent dit het volgen van een missionaire training, voor een ander de stap naar het zendingsveld. Weer een ander krijgt concrete tools om in gesprek te gaan met moslims die in de buurt kwamen wonen of om de handen uit de mouwen te steken en iets te doen voor een ander.

Dat is het mooie van het missionaire netwerk. Samen inspireren en ondersteunen we de kerk om in beweging te komen. In dat netwerk bundelt MissieNederland de krachten. Die samenwerking is nodig om onze gezamenlijke roeping om getuigen van Jezus te zijn, invulling te geven. Juist in onze post-christelijke samenleving, en daarbuiten. Door jouw gebed en financiële steun help je mee te bouwen aan het missionaire netwerk dat haar krachten bundelt. 

Ondersteun MissieNederland