Sla links over
Hoofdinhoud

Micha Zondag

Micha Zondag is dit jaar op 14 oktober 2018. Het materiaal voor deze editie komt later dit jaar online. Organiseert jouw gemeente de Micha Zondag op een andere datum? Dat kan ook. Het materiaal van de Micha Zondag is geschikt gemaakt om het hele kerkelijke seizoen te gebruiken. 

Thema seizoen 2017-2018

Als je God ontmoet als Heer van de Schepping dan gaat de knop om…We worden er ons van bewust dat ook klimaatverandering een onderwerp is waar we als christenen mee aan de slag moeten. Vanuit de gedachte dat God, de Schepper, de hele wereld in zijn hand houdt, maar wij wel onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Voor dat wat we doen met Gods schepping en met de gevolgen ervan voor onze naaste. Zonder dat we de suggestie wekken ‘het allemaal wel even op te lossen’. Maar wel in vertrouwen op Hem van wie de aarde is en alles wat daarop leeft. Lees meer over het thema ‘de knop om’. 

Elke gemeente kan meedoen met Micha Zondag. Dat kan op de speciale zondag (14 oktober 2018). We leggen sinds september 2017 echter minder nadruk op deze ene dag en benadrukken dat elke zondag een Micha Zondag kan zijn. Door aan te sluiten bij het jaarthema 2017-2018 van Micha Nederland is het makkelijker om bijvoorbeeld de Micha Cursus te betrekken. Meld je gemeente hier aan. Dan blijf je op de hoogte van alle acties en themamaterialen rondom de Micha Zondag.

www.michazondag.nl