Sla links over
Hoofdinhoud

Micha Zondag

Micha Zondag is dit jaar op 20 oktober 2019. Organiseert jouw gemeente de Micha Zondag op een andere datum? Dat kan ook. Het materiaal van de Micha Zondag is geschikt gemaakt om het hele kerkelijke seizoen te gebruiken. 

Thema seizoen 2019/2020

De regenboog: hoop voor mens én dier

Micha Nederland vraagt aandacht voor gerechtigheid, onder andere door de jaarlijkse themazondag in oktober. Het ene jaar belichten we de sociale, het andere de ecologische gerechtigheid. Soms vallen beide aspecten min of meer samen want mens en natuur hebben natuurlijk alles met elkaar te maken. Dit jaar willen we met elkaar nadenken over de betekenis van dieren in het licht van de Bijbel en de actualiteit. Lees hier verder over het thema.

Doe mee

Elke gemeente kan meedoen met Micha Zondag. Dat kan op de speciale zondag (20 oktober 2019) of op een zondag naar keuze. Door aan te sluiten bij het jaarthema 2019-2020 van Micha Nederland is het makkelijker om bijvoorbeeld de Micha Cursus te betrekken. Meld je gemeente hier aan. Dan blijf je op de hoogte van alle acties en themamaterialen rondom de Micha Zondag.

www.michazondag.nl