Sla links over
Hoofdinhoud

Loopbaanadvies voor Missionaire Pioniers

Loopbaanadviesdag voor missionaire pioniers

Je staat op het punt om een nieuwe stap te maken in uw loopbaan en je weet je geroepen voor een taak als ‘missionair pionier’ (bijvoorbeeld gemeentestichter). Of je bent als gemeente of organisatie op zoek naar een missionair pionier. Hoe weet je of je zelf of de kandidaat die je op het oog hebt ook geschikt is? Lijkt het je fijn om eens te klankborden met objectieve deskundigen die met je mee kunnen kijken? Misschien is de Loopbaanadviesdag Missionair Pionieren (LAMP) dan iets voor je.

Wat houdt het in?

De ruggengraat van het traject is een 360-graden feedback. De kandidaat (en een aantal mensen in zijn/haar directe omgeving) vult deze vragenlijst vooraf in. De vragenlijst is gebaseerd op een set competenties die is ontwikkeld met een grote groep pioniers in Nederland. Tevens vult de kandidaat een persoonlijkheidstest in. Gedurende de dag worden de resultaten besproken in een persoonlijk gesprek en krijgt de kandidaat een persoonlijk advies. Daarnaast zijn er diverse opdrachten.

De dag is ontwikkeld met hulp van de CHE onder leiding van Stefan Paas. Deelnemers van eerdere dagen waren erg enthousiast. Inmiddels werken de CHE de VU en MissieNederland samen bij het aanbieden van dit traject.

Loopbaanadviesdag 2017

Op 10 mei 2017 is er weer een loopbaanadviesdag. Voor meer informatie over de inhoud, de kosten en aanmelding kun je contact opnemen met Martin de Jong, relatiemanager missionaire gemeenschapsvorming bij MissieNederland.

Neem contact op met Martin

Lees hier ook eerdere ervaringen.