Sla links over

Hoofdinhoud

Grenzeloos fondsenwerven?!

Jan van setten.jpgvrijdag 26 augustus 2016 18:51

De jaarplannen voor 2017 komen er weer aan. Kopieer je de plannen van 2016 met een kleine plus of durf je je nek uit te steken

Durf je grenzeloos fondsen te werven en te geloven in grote kansen voor jouw, misschien nog kleine, organisatie? Of laat je je inpakken door beperkende gedachten, zoals: 'het lukt ons nog niet', 'daarvoor zijn we te klein' of 'ons doel is niet aansprekend genoeg'?

Kom naar de Netwerkbijeenkomst Fondsenwerving van MissieNederland op dinsdagmiddag 25 oktober 2016. Superinspirator en entert(r)ainer Jan van Setten zal je deze middag grenzeloos uitdagen. Benieuwd? Bekijk dit filmpje als voorproefje.

Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en (management)coach op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties (Nestlé en Alcoa). Zijn ervaringen in de commerciële sector heeft hij doorvertaald naar goede doelenorganisaties. Hij is ambassadeur van Compassion.

In 2010 verscheen Van Settens eerste boek Hoe krijg ik ze zover?, dat werd genomineerd voor managementboek van het jaar. Zijn tweede boek De Klantenfluisteraar stond al bij voorintekening in de top 10 van best verkochte boeken. Dit jaar verschijnt van zijn hand Het leven is verwarrend eenvoudig. 

Aanmelden en informatie

Reserveer meteen een plaatsje! Deelnemers van MissieNederland kunnen gratis reserveren. Niet-deelnemers betalen €35,- voor deze middag. Meer info: www.missienederland.nl/grenzeloos

Labels
Gemeenteopbouw > Praktische organisatie > Financieel beleid

« Terug naar Home