Sla links over
Hoofdinhoud

Kerklab: Failing forward

donderdag 11 oktober 2018 00:00

 Datum/Tijd: donderdag 11 oktober 2018, 15:00 tot 20:00
 Thema: Failing forward 
 Organisatie: Kerklab
 Locatie: Evangelische Omroep, Hilversum
 Kosten: 30 euro

 E-mail:

info@kerklab.nl
 Website: http://www.kerklab.nl/failing-forward/
 Toelichting:

Van onze fouten leren we het meest. We zeggen het zo makkelijk, maar hoe komt het dan dat we zo weinig met elkaar delen wat er misgaat? Waarom zijn we in kerkelijk Nederland zo huiverig voor het maken van fouten? En op welke wijze kun je misstappen veranderen in bouwstenen?

Eén van de sprekers is goochelaar Hans Kazàn. Als persoon heeft hij geen introductie nodig. Minder bekend is misschien dat zijn droomproject in Spanje faliekant mislukte. Het Magic Palace dat hij samen met zijn familie liet bouwen ging eerst failliet en brandde toen af. De goochelaar raakte letterlijk ontgoocheld. “Ik was in één keer kwijt wat ik mijn hele leven bij elkaar had gespaard. Dan val je in een heel diep gat.” Tijdens Failing Forward vertelt Hans Kazàn hoe hij er weer bovenop is gekomen en wat hij van zijn fouten heeft geleerd.

We maken allemaal fouten, aan de lopende band. Maar als we falen schamen we ons en hebben we de neiging om ons te verstoppen. Onterecht. Elke mislukking is een kans om iets te leren. Misschien is falen zelfs ons grootste talent. Om echt creatief en vernieuwend te zijn, moet je immers durven mislukken. ‘Failing Forward’ wil het taboe op falen doorbreken. Bekende en minder bekende pioniers vertellen over hun faalmomenten. Eerlijk en ongecensureerd. Hun boodschap is kristalhelder: fouten maken helpt je om te leren, te groeien en wijzer te worden. Doorbreek samen met ons het taboe, want pionieren doe je met falen en opstaan.

De organisaties die meewerken aan dit evenement zijn: Evangelische Omroep, Evangelisch Werkverband, Protestantse Kerk Nederland, Urban Expression, Unie van Baptisten en de Zevende Dags Adventisten.

« Terug