Sla links over
Hoofdinhoud

Over Vrouw, leiderschap en cultuur - Lunchgesprek vrouwentheologen

Vrouw, leiderschap en cultuur - Lunchgesprek vrouwentheologen

Vrouw, leiderschap en cultuur - Lunchmeeting netwerk vrouwentheologen

Op dinsdag 6 februari is er een lunchgesprek voor het netwerk vrouwentheologen. We gaan in gesprek over het thema 'Vrouw, leiderschap en cultuur' met Nienke Westerbeek en Rosette Wandera (Uganda). 

Nienke Westerbeek heeft als leider een holistische visie op de ontwikkeling en groei van medewerkers. Lees hier een artikel over haar visie. Ze is directeur van Compassion en was hiervoor hoofdredacteur bij Eva. Ze heeft veel kennis van en ervaring met leiderschap. 

Rosette Wandera komt uit Uganda en is samen met haar man Richmond pastor van de 'New Life Baptist Church' in Kampala. Samen trainen ze voorgangers uit heel Oost-Afrika via het ‘Pastors Discipleship Network'. Ze heeft een bijzonder persoonlijk verhaal te vertellen, wat ze met ons zal delen!  

Let op: vanwege de beschikbaarheid van de sprekers is er dit keer 's ochtends intervisie. We starten met een gezamenlijk lunch (12.00 uur) om elkaar te ontmoeten en gaan daarna in gesprek met de sprekers. 

Tijdens de lunch is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 

Programma
10.30 uur | Facultatitef: Intervisie (voor wie in een intervisiegroep zit)
12.00 uur | Netwerklunch
12.45 uur | Plenair gesprek over 'Vrouw, leiderschap en cultuur'
14.30 uur | Afronding

Wil je meedraaien in een intervisiegroep? Mail Ingeborg

Dit is een open netwerk voor vrouwelijke theologen die werkzaam zijn of willen zijn in de Kerk. Van harte welkom! Nodig gerust andere vrouwentheologen uit om te komen. 

Het doel van het Netwerk Vrouwentheologen is om vrouwentheologen positief te positioneren in kerken en christelijke organisaties. Dat doen we onder andere door inspirerende lunchmeetings (drie à vier keer per jaar) te organiseren, een inspiratiedag en een studiedag.

Meer info over dit netwerk op www.missienederland.nl/vrouwentheologen

Prijzen

De kosten voor de lunch bedragen € 10,-. Je krijgt hiervoor een factuur per email.