Sla links over
Hoofdinhoud

Over Hoe maak jij je jaarplan 2018-proof?

Hoe maak jij je jaarplan 2018-proof?

Jaarplannen schrijven. Voor veel fondsenwervers is het elk najaar weer een uitdaging. Kies je voor ambitieuze plannen en grote groeipercentages? Of ga je voor plak-en-knip-werk en kopieer je het plan van afgelopen jaar. Wellicht met een paar procentjes groei. En hoe zorg je ervoor dat je belangrijke ontwikkelingen niet over het hoofd ziet?

Herkenbaar? Kom dan op dinsdag 26 september naar de bijeenkomst van het netwerk fondsenwerving van MissieNederland. We inspireren je die middag niet alleen met de nieuwste fondsenwervingstrends, we helpen je ook bij het ontwikkelen van je jaarplan. Je krijgt concrete handvatten, waarmee je direct aan de slag gaat. Aan het eind van de middag heb je dan ook de contouren van je plan staan. Tip: neem een of meer collega’s mee! Dan kun je samen aan het plan werken én heb je meer draagvlak.

Deze middag wordt verzorgd door Jeanette Eesmann-Foster en Bas van Breemen van Mindwize (www.mindwize.nl). Lees meer over hen bij het tab 'Sprekers'.

Prijzen

Ticket Prijs
Lunch en programma € 35,00
Lunch en programma MNL-deelnemers € 10,00

De kortingskaarten zijn alleen geldig voor mensen betrokken bij organisaties onderdeel van het MissieNederland organisatie-netwerk of de persoonlijke professionele deelnemers

Van harte welkom. 
Registreer je met je persoonlijk account.

Bij vragen kun je contact opnemen met: Jonathan Zeijl
(0343) 513 693 

Deel met anderen