Sla links over
Hoofdinhoud

Gospelduo 2Surrender schrijft themalied

maandag 17 oktober 2011 16:08

Gospelduo 2Surrender (Hendrik en Marijke Vlietstra) heeft op verzoek van de EA een lied geschreven passend bij het thema van de Week van Gebed van 2012. Het nummer heet 'Gevouwen handen'.

2Surrender liet zich inspireren door de tekst uit 1 Korintiërs 15:57 die dit jaar centraal staat. "De tekst die tijdens de Week van Gebed centraal staat heeft ons tot nadenken gezet. Welke plaats heeft God in ons dagelijks leven en wanneer nemen wij tijd voor Hem? Tijdens momenten van bezinning kwam het lied tot leven en kreeg het haar kleur. De hindernissen die omschreven worden zullen voor velen wellicht herkenbaar zijn; de drukte van het dagelijks leven kan de tijd met God opslokken. Maar ondanks dat werkt God in ons leven en wil Hij onze Gids zijn. Hij is de Overwinnaar! Juist door gebed kunnen wij zegevieren in de overwinning van Jezus Christus en in deze aanbidding begeleid God ons door de strijd van het dagelijks leven."

Het lied is geschikt om bijvoorbeeld tijdens de themadienst op de startzondag te zingen of te beluisteren.

U kunt het lied hier beluisteren. De tekst met akkoorden en het geluidsbestand staan ook op de DVD met de handleiding voor de Week van Gebed.

« Terug