Sla links over
Hoofdinhoud

Materiaal voor

AVG Privacywetgeving: Je kunt er niet om heen

In november organiseerde MissieNederland de eerste speciale bijeenkomst over de Algemene Verordening Gegevensbescherming welke per 25 mei a.s. ingaat. Ook de presentaties van de bijeenkomst van 5 april 2018 zijn nu toegevoegd.

Inmiddels staan de diverse PowerPoint-presentaties en bijvoorbeeld een stroomschema en de actiepuntenlijst databeveiliging hier online. Daarnaast zijn er - met dank aan de IZB - nog enkele andere documenten beschikbaar tegen betaling. Dat zijn:

  1. Protocol Databeveiliging, 39 pagina’s, inhoudsopgave in de bijlage, kosten € 25
  2. Verwerkersovereenkomst, 7 pagina’s, voor externe relaties die met uw persoonsgegevens werken (ICT, CRM, accountants, administratie etc.), kosten € 25

De handleiding hoe je deze documenten moet gebruiken, vind je nu al bijgesloten. Klik daarvoor hier (handleiding) en hier (overzicht/inhoudsopgave).

Hoe kun je deze documenten bestellen?

  1. Maak het bedrag over aan Stichting MissieNederland, bankrekening NL26 INGB 0000 0044 02
  2. Geef aan wat je bestelt: ‘protocol’ en/of ‘verwerkersovereenkomst’. Per stuk € 25 en samen € 50
  3. Geef je e-mailadres op bij de bankoverschrijving. De documenten worden digitaal naar dat e-mailadres verstuurd.

De betreffende documenten zijn alleen voor intern gebruik. Copyright ligt bij IZB. Zodra de betaling ontvangen is worden de documenten digitaal verzonden.

Documenten

Prijzen

Registreren voor een evenement kan alleen persoonlijk
Om praktische redenen vragen we bezoekers om zich persoonlijk te registreren. Alleen op die manier hebben we de juiste gegevens en aantallen van bezoekers van onze evenementen, bijvoorbeeld voor het klaarmaken van naamkaartjes. Aanmelden met een organisatie-account is daarom niet mogelijk. Wel kun je bij het registreren aangeven voor welke organisatie je werkt of bij welke gemeente je betrokken bent. Dank voor je begrip.

Deel met anderen