Sla links over
Hoofdinhoud

Sprekers bij INNOV8-conferentie ME & YOUth

INNOV8-conferentie ME & YOUth

Over de sprekers

 1. Bikker, A.

  Bikker, A.

  André Bikker is eigenaar van De Schilderschool en Beeldend Kunstenaar - Vuurmeester, Schilder, Illustrator en Docent. Kijk voor meer informatie op: http://www.andrebikker.nl en http://www.schilderschool.info

 2. Brinke, ten J.M.

  Brinke, ten J.M.

  Jurjen ten Brinke is voorganger van multiculturele kerk Hoop voor Noord in Amsterdam. Daar trekt hij op met mensen van allerlei culturen en (sociale) achtergronden. Daarnaast is hij onder anderen ambassadeur van TEAR en betrokken bij een leergemeenschap rond Integral Mission. 

 3. Nauta, D.

 4. Potters, M.A.

 5. Valerio

  Valerio

  Ruth Valerio is directeur Global Advocacy en Influencing bij TEARfund in Engeland. Als milieuactivist en theoloog zet zij zich in om de zorg om Gods schlepping als integrale onderdeel van kerkzijn en niet een extra optie.  Ze heft iverse boeken geschreven zoals ‘L is for Lifestyle, Christian living that doesn’t cost the earth’.

Prijzen

LET OP! Tickets met overnachting zijn niet meer beschikbaar. Je kunt nog wel dagkaarten bestellen. Mocht je toch nog een overnachting willen, adviseren wij contact op te nemen met Hotel Hugo de Vries https://www.hugodevries.nl. Deze is drie kilometer van de conferentielocatie verwijderd.

Zorg ervoor dat je je persoonlijk aanmeldt. (Je kunt je niet aanmelden met een organisatie-account.) Het is niet mogelijk om meerdere personen tegelijk aan te melden.

Korting voor deelnemers MissieNederland
Als je werkzaam bent voor een organisatie of gemeente die deelnemer is bij MissieNederland of je bent zelf persoonlijke deelnemer, dan krijg je korting op je ticket.

Nog geen deelnemer van MissieNederland?
Word deelnemer van MissieNederland en draag bij aan het netwerk. Geniet daarnaast van kortingen op MissieNederland events en krijg gratis het vakblad IDEAZ. Klik voor aanmelding hier.

Neem voor meer informatie contact op met Martine Versteeg