Sla links over
Hoofdinhoud

Sprekers bij Toerustingsdag voor Thuisfrontteams 2019: Nieuwe bril

Toerustingsdag voor Thuisfrontteams 2019: Nieuwe bril

Over de sprekers

 1. Andel, van den A.

  Andel, van den A.

  Asjon van den Andel studeerde Commerciële Economie in de richtingen Strategische Economie en New Business. Asjon is erkend financieel adviseur en werkte bij verschillende nationale en internationale financiële instellingen. Bij Gabriël helpt hij bedrijven en particulieren (waaronder zendelingen) bij hun financiële vragen. Met regelmaat is hij als financieel expert bij Groot Nieuws Radio te horen.

 2. Bonk, L.L.

  Bonk, L.L.

  Lisette Bonk is sinds september 2017 werkzaam bij Interserve voor de werving en promotie. Ze heeft Communicatie gestudeerd en een geruime tijd gewerkt als manager in een bioscoop. In haar vrije tijd is ze jongerenwerker bij haar gemeente en geniet ze ervan om daar activiteiten voor op te zetten. Mensen mobiliseren is haar passie en daarvoor gebruikt ze alle mogelijk middelen.

 3. Dieren, van M.S.

  Dieren, van M.S.

  Miriam is een geboren en getogen zendingskind. Ze heeft samen met haar man en kinderen 14 jaar in het Midden-Oosten gediend. Na haar re-entry in Nederland heeft ze zich gespecialiseerd als Ervaringsgerichte psychosociaal therapeut met een voor de zendingswereld speciale focus op re-entry. Haar passie is mensen te helpen de verbinding weer te vinden met Nederland, met zichzelf en met God. Zendingswerkers, TFC’s, familie of gemeentes kunnen bij haar terecht bij haar praktijk Only by Grace. Ze werkt tevens als Member Care Coördinator voor WEC.

 4. Dijk, van A.N.

  Dijk, van A.N.

  Annieke van Dijk - van 1993 tot 2013 heeft zij als arts in Jordanië gewerkt, uitgezonden via Interserve. Na een  opleiding voor geestelijk begeleider in Engeland in 2006 begon ze met het aanbieden van stilteretraites voor zendingswerkers  en was ze actief betrokken bij het opzetten van een Member Care netwerk in Jordanië. In 2013 keerde Annieke terug naar Nederland. Sinds die tijd werkt zij voor Interserve Nederland als Member Care Coördinator en organiseert ze stilteretraites voor crossculturele werkers.

   

 5. Frieke - Kappers, C.

  Frieke - Kappers, C.

  Claertje Frieke werkte zelf als Wycliffe-medewerker met haar gezin in Afrika. Op kantoor in Nederland ontwikkelde ze samen met Frits Niemeijer het werkboek ‘voorbede in een stroomversnelling, handboek voor TFC’s’.

 6. Houtman, R.A.

  Houtman, R.A.

  René Houtman werkt aan Member Care binnen Jeugd met een Opdracht, Member Care Nederland en Le Rucher Ministries: pastoraat, begeleiding en debriefing voor zendingswerkers. Daarnaast heeft hij aan huis een praktijk voor psychosociale therapie.

 7. Houweling, D.B.

  Houweling, D.B.

  Al sinds 1994 is Dirk-Bart Houweling verbonden aan ECM Nederland (http://www.ecmnederland.nl). Ruim twaalf jaar heeft hij als zendingswerker in Roemenië zich ingezet voor sociale projecten, evangelisatie en gemeentestichting. Sinds 2008 werkt hij op het ECM-kantoor in Deventer als facilitair manager. Zo ontwikkelt hij (sociale) projecten, is hij verantwoordelijk voor de IT en geeft hij facilitaire ondersteuning aan de thuisfrontteams van de zendingswerkers en aan trainingen en conferenties van ECM. Hij houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen en om het werk van veel toegewijde zendingswerkers en ondersteunend personeel praktisch mogelijk te maken.

  Dirk-Bart woont met zijn vrouw Marja en jongste zoon Levi in Arnhem, waar hij zich graag inzet voor de leefbaarheid van de buurt.

 8. Janse, J.W.

  Janse, J.W.

  Jan Willem Janse helpt mensen en organisaties om werkelijke verbinding te krijgen. Met zichzelf, met elkaar, met doelgroepen en met de missie van Gods koninkrijk. Momenteel doet hij dat in de rol van relatiemanager Kerk & Media bij MissieNederland.

 9. Kamphorst, J.

  Kamphorst, J.

  Janno Kamphort is Fondsenwerver particulieren bij Mercy Ships. Eén van zijn beste eigenschappen is het denken vanuit beleving en het bouwen van sterke concepten. Hiermee deed afgelopen jaren ruime ervaring op bij verschillende goede doelen.  

 10. Muurling, D.A.

  Muurling, D.A.

  Durk Muurling is kerkelijkwerker, christelijk spreker en evangelist.
  Hij is geboren en getogen in Den Helder (NH) en heeft gewerkt als elektro- en onderhoudsmonteur op de schepen van de marine. Daarna is hij theologie gaan studeren. Hier groeide zijn grote nieuwsgierigheid naar geloof, de Bijbel en naar een relatie met Jezus. Dat heeft hem niet meer losgelaten en hij leert nog iedere dag. Daardoor denkt hij veel na over roeping, gebedsverhoring en leiding in je leven. Hij past dat toe in de gemeente (zijn wij niet allemaal zendelingen Matth. 28). Zo leeft hij zo dicht mogelijk met en naast God en daar geniet hij iedere dag van.

  Durk is getrouwd, vader van vijf kinderen en inmiddels opa van drie kleinkinderen. Hij woont in Barneveld en werkt in een gemeente in Bunschoten-Spakenburg.

 11. Naron, N.

  Naron, N.

  Natasja Naron studeerde marketing, economische psychologie, financiële planning (MFP en FFP) en verzekeringskunde. Ze is directeur van Gabriël Financiële Bescherming, spreekt regelmatig op seminars en congressen en publiceert artikelen in haar vakgebied.

 12. Smith

  Smith

  Ik heb samen met ons gezin 17 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt als tentenmaker in verschillende omstandigheden. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs en ik ben Orthopedagoog. Momenteel werk ik als Intern Begeleider op een Basisschool in Nederland. Ook toen we in het buitenland woonden, heb ik steeds in het onderwijs gewerkt. Onze twee kinderen zijn inmiddels ATCK’s en dat merk je aan heel veel verwachte en onverwachte dingen.

 13. Timmerman - Cino, A.

  Timmerman - Cino, A.

  Fondsenwerving is de passie van Annemieke Timmerman. Ze brengt mensen die de wereld een beetje mooier willen maken graag in contact met een zendeling of goed doel. En dat is soms best een uitdaging. Annemieke Timmerman heeft jarenlange ervaring als fondsenwerver bij verschillende goede doelen.

Prijzen

Registreren voor een evenement kan alleen persoonlijk

Om praktische redenen vragen we bezoekers om zich persoonlijk te registreren. Alleen op die manier hebben we de juiste gegevens en aantallen van bezoekers van onze evenementen, bijvoorbeeld voor het klaarmaken van naamkaartjes. Aanmelden met een organisatie-account is daarom niet mogelijk. Wel kun je bij het registreren aangeven voor welke organisatie je werkt of bij welke gemeente je betrokken bent. Dank voor je begrip.

Deel met anderen