Sla links over
Hoofdinhoud

Over Lunchgesprek vrouwentheologen - Karin van den Broeke

Lunchgesprek vrouwentheologen - Karin van den Broeke

Op vrijdag 12 oktober is er weer een lunchgesprek voor het netwerk vrouwentheologen. Dit keer is Karin van den Broeke, voormalig synodevoorzitter van de Protestantse Kerk, te gast.

‘Leiderschap? Ken je kracht, ken je kern’

Karin van den Broeke is predikant, voorzitter van het Nederlands BIjbelgenootschap, voormalig preses van de generale synode van de Protestantse Kerk in Nederland.

Besturen zit in haar bloed. Ze leidde de generale synode van de PKN in de periode waarin pionieren op de kaart werd gezet, de dienstenorganisatie op de schop ging en de PKN koos voor 'Back to basics'. Het lunchgesprek start om 10:30 uur met een persoonlijke inleiding van Karin, waarna er tijd is voor vragen en ontmoeting. Van harte welkom, de koffie staat voor je klaar om 10:00 uur.

Tijdens de lunch is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 

Programma
10.00 uur | Inloop (koffie en thee)
10.30 uur | Karin van den Broeke over Leiderschap: ken je kracht, ken je kern
12.00 uur | Netwerklunch
12.45 uur | Facultatitef: Intervisie (voor wie in een intervisiegroep zit)
14.30 uur | Afronding

Intervisie
In de middag zijn er intervisiebijeenkomsten. Wil je meedraaien in een intervisiegroep? Stuur een e-mail naar Laura Dijkhuizen

Netwerk Vrouwentheologen
Dit is een open netwerk voor vrouwelijke theologen die werkzaam zijn of willen zijn in de Kerk. Van harte welkom! Nodig gerust andere vrouwentheologen uit om te komen. Het doel van het Netwerk Vrouwentheologen is om vrouwentheologen positief te positioneren in kerken en christelijke organisaties. Dat doen we onder andere door inspirerende lunchmeetings (drie à vier keer per jaar) te organiseren, een inspiratiedag en/of een studiedag. Meer info over dit netwerk op www.missienederland.nl/vrouwentheologen

Prijzen

Ticket Prijs
Lunchgesprek 'Ken je kracht, ken je kern' op 12 oktober € 10,00

De kosten voor de lunch bedragen € 10,-. Je krijgt hiervoor een factuur per e-mail.