Sla links over
Hoofdinhoud

Over TCK weekend (12-18 jarigen)

TCK weekend (12-18 jarigen)

Als je (een deel van je leven) in het buitenland opgegroeid bent bijvoorbeeld vanwege werkzaamheden van je ouders, dan ben jij een Third Culture Kid (TCK)! Wil je verbinding met andere TCKs die zich herkennen in wie jij bent, kom dan naar het jaarlijkse TCK weekend bij De Kroeze Danne in Ambt Delden (Overijssel).

Thema: Onwards and Upwards!
Je komt (terug) naar Nederland, en dan?! De re-entry is vaak niet gemakkelijk, maar we willen ons er niet door uit het veld laten slaan. Samen met God en met elkaar willen we er voor gaan. Onwards and Upwards!

Meer informatie
Onder het tabje materiaal vind je meer informatie over het weekend. Heb je vragen? Mail of bel Annemieke van den Berg: annemieke@missienederland.nl / (06) 4599 3283.

Juniordag
Heb je een jongere broer of zus die nog op de basisschool zit? Op zaterdag 29 september is er ook een TCK-juniordag op dezelfde locatie. Klik hier voor meer informatie.

Prijzen

De kosten voor dit weekend bedragen € 75,00. Als je voor 1 augustus boekt, betaal je € 65,00. Ieder tweede en volgende kind uit hetzelfde gezin krijgt 5 euro korting t.o.v. het geldende tarief.  Je ontvangt in september een factuur voor de betaling.

Bij vragen kun je contact op nemen met Annemieke. annemieke@missienederland.nl.

Kosteloos annuleren tot 14 september.  Daarna zijn we genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Deel met anderen