Sla links over
Hoofdinhoud

Introductie Kerk & Jeugd

Kerk & Jeugd

Het jeugdnetwerk van MissieNederland bestaat uit zo'n  40 jeugdwerkorganisaties en honderden jeugdwerkprofessionals. Samen professionaliseren we het werkveld Jeugd binnen de (missionaire) kerk. We werken samen om zo meer kinderen, tieners en jongeren te bereiken met het evangelie. 

Dit netwerk rondom jeugdwerk heeft diverse groepen die zich focussen op een deelgebied van het werkveld:

INNOV8

INNOV8 richt zich op de jeugdwerkprofessional. Samen vormen we een netwerk van jeugdwerkprofessionals waarin we willen groeien als jeugdwerkers. Dit doen we door elkaar te bemoedigen en door onze vragen, worstelingen en inspiratie te delen. Daarnaast organiseren we diverse INNOV8-ontmoetingen waarin we bijvoorbeeld training ontvangen. 

Alles over INNOV8

Rondom het Kind

Rondom het Kind was een twee jaarlijkse conferentie, maar is zich nu aan het vormen tot de beweging ‘Rondom het Kind’. Een beweging van diverse organisaties en professionals die door samenwerking meer impact willen hebben op de geloofsopvoeding thuis, zodat kinderen tot bloei komen als kinderen van God. In het najaar van 2018 zal hier meer informatie over beschikbaar zijn. www.rondomhetkind.info

Werkgroep Kampaanbieders

Zo’n twintig kampaanbieders komen twee keer per jaar bij elkaar om na te denken over hoe zij samen de kwaliteit en professionaliteit van kinderkampen kunnen verbeteren.

Overige ontmoetingen en projecten

Naast deze groepen zijn er binnen het jeugdnetwerk ook jaarlijks ontmoetingen met de leidinggevenden van de verschillende deelnemende organisaties om zo ook op strategisch niveau met elkaar in gesprek te gaan. Verder organiseren we diverse samenwerkingsprojecten, zoals het kinder- en tienermateriaal van Week van Gebed en de jaarlijkse Jeugdtrends.

Aansluiten

Wil je met jouw organisatie/gemeente of juist persoonlijk deelnemer worden van MissieNederland en daarmee meedoen en bijdragen aan dit mooie netwerk? Ga dan naar: https://www.missienederland.nl/aanmelden

Relatiemanager Kerk & Jeugd

Wil je meer weten over het netwerk Jeugd van MissieNederland? Neem dan contact op met relatiemanager Martine Versteeg. 

Stuur Martine een e-mail