Sla links over
Hoofdinhoud

Exposeren op Pinksterconferentie Opwekking

Exposeren tijdens Pinksterconferentie 2018

Heeft uw organisatie een missie die Bijbels geïnspireerd is? Houdt uw organisatie zich bezig met zending, evangelisatie (pastorale) hulpverlening, (bijbel)onderwijs of christelijke dienstverlening? Dan bent u van harte welkom om te exposeren op de MissionExpo, MissionPlaza of MissionBoulevard tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. Dit jaar vindt deze plaats van 18 t/m 21 mei.

Bereik

In de loop der jaren is de Pinksterconferentie van Opwekking uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 55.000 mensen naar de polder, waaronder meer dan 20.000 kampeerders. Een enorm bereik dus.

Bijzondere ontmoetingen

In voorgaande jaren schommelde het bezoekersaantal in de MissionExpo rond de 10.000. Er waren zelf organisaties die 5.000 bezoekers aan de stand hadden! Maar minstens zo belangrijk is belangstelling van bezoekers en kwalitatief goede gesprekken die daaruit voortvloeien. Een exposant getuigt: “Een aantal mensen kwam heel specifiek naar onze stand toe met de vraag of wij nog leiders nodig hadden voor de zomer. Dát was ons gebedspunt!”

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw organisatie onder de aandacht te brengen. 

De organisatie tijdens de Pinksterconferentie is een nauwe samenwerking tussen MissieNederland, Stichting Opwekking en de exposanten. De volgende expositiemogelijkheden doen zich voor:

  • MissionExpo, voorheen de wereldExpo, een expositie, waar circa 100 exposanten zich presenteren.
  • MissionPlaza, een buitenplein voor de MissionExpo op het hoofdterrein.
  • MissionBoulevard, de toegangslaan vanaf de parkeerterreinen naar het hoofdterrein.

Presentatie in de MissionExpo

Op het hoofdterrein van de conferentie bevindt zich de MissionExpo. Op de MissionExpo kunt u gebruik maken van de faciliteiten die we te bieden hebben op de beursvloer. Van een standaardpresentatie tot vrije ruimte. We hebben plek voor 80-100 organisaties. Gegroepeerd in de volgende themazones: Wereld in nood, evangelisatie, training & onderwijs, zorg & hulpverlening en dienstverlening.

Presentatie langs de MissionBoulevard of op MissionPlaza

Wilt u buiten deze kaders, creatief, interactief en op uw eigen manier invulling geven aan de ontmoetingen met je doelgroep, dan is een presentatie langs MissionBoulevard of op MissionPlaza misschien wat voor u. Samen onderzoeken we hoe uw deelname het best tot zijn recht komt. Er zijn wel een aantal randvoorwaarden voor samenwerking:

  • Er is een speciale reden waarom u juist dit jaar wat bijzonders wilt doen: te denken valt aan een jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis
  • Uw deelname sluit aan bij of ondersteunt het jaarthema van de Pinksterconferentie
  • Uw presentatie is van meerwaarde voor de bezoekers van de Pinksterconferentie

Hebt u een goed idee over hoe uw organisatie waarde toe kan voegen aan de conferentie? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te onderzoeken.

Adverteren en Sponsoring tijdens de conferentie

Over advertentiemogelijkheden en sponsoring treft u meer informatie aan op de website van Stichting Opwekking.

MissionInfo-programma

Gedurende de conferentie, vindt het seminarprogramma MissionInfo plaats. Bekijk de informatie van dit seminarprogramma op deze pagina.

Praktisch

De stand

In de MissionExpo zijn vijf verschillende typen standaard stands. A-5m2 ; B-7,5m2 ; C-10m2 , D-16m2 ; E-20-25m2 . Er zijn tussenstands (A, B, C) Kopstands (B, C) Hoekstands (D) en vrije ruimte (V). Elke stand heeft een stroompunt in de omgeving, beschikt over meubilair en parkeerkaarten voor de medewerkers.

Openingstijden

De MissionExpo is tijdens de conferentie op de volgende tijden geopend:

  • Vrijdag: 17.00 - 19.00 uur.
  • Zaterdag: 10.00 - 19.00 uur.
  • Zondag: 10.00 - 19.00 uur.
  • Maandag: 10.00 - 14.00 uur.

De MissionBoulevard en MissionPlaza hebben afwijkende openingstijden

Voorwaarden en registratie

Neem voor de registratie eerst het informatiedocument door (deze wordt binnenkort geüpdatet met de informatie van 2018). Daarin leest u ook de spelregels/voorwaarden. Voor overige informatie, voorwaarden of mogelijkheden op maat, kunt u contact opnemen per e-mail. Via de Facebookgroep MissionPlaza blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom de zendingsbeurs en ontvangt u handige tips.

Klik hier om je te registreren als exposant

LET OP: De registratie is gesloten en de Expo en Plaza zijn volgeboekt. Een enkele keer komt een annulering voor. Wilt u in aanmerking komen voor een vrijgevallen plaats dan adviseren we, dat u zich alsnog registreert. We hebben dan meteen uw gegevens bij de hand.