Sla links over
Hoofdinhoud

Voeg je gebedsbijeenkomst toe op de kaart

Organiseer je een gebedsbijeenkomst en staat deze nog niet op de kaart op onze website? Volg dan onderstaande instructies om je gebedsbijeenkomst aan te melden. Stem af met de coördinator van de Week van Gebed wie dit doet. 

Let op! De gegevens op het kaartje worden één keer per (werk)dag geactualiseerd.

Hoe voeg ik een gebedsbijeenkomst toe?

Voor het toevoegen van een gebedsbijeenkomst moet je ingelogd zijn op de website van MissieNederland. Of je ingelogd bent, kun je herkennen aan de aanwezigheid van je naam in het bovenste menu op onze website. Als je niet bent ingelogd, staat hier het woord 'Inloggen'. 

  • Als je al bent ingelogd volg je de volgende stappen:
  1. Je opent de pagina 'Mijn profiel'.
  2. Je gaat naar het tweede tabblad 'Locatie Week van Gebed'.
  3. Vink het vakje aan 'Ik organiseer een bijeenkomst voor de Week van Gebed'.
  4. Vul de gegevens van de locatie in.
  5. Wanneer het adres van de gebedsbijeenkomsten afwijkt van je persoonlijke adres, vink je het onderste vakje aan en vul je daar het juiste adres in. Als er op meerdere locaties bijeenkomsten zijn, volstaat alleen het invullen van de plaatsnaam. 
  6. Klik op 'opslaan'. Vervolgens worden de gegevens door een medewerker van MissieNederland gecontroleerd en verschijnt de locatie na akkoord op onze website.
  • Als je nog niet bent ingelogd, klik je hier om in te loggen. Sluit na het inloggen het venster en ververs deze pagina. Volg verder stap 1 t/m 6.
  • Heb je nog geen account bij MissieNederland? Dan kun je je hier registreren. Sluit na het registreren en inloggen het venster en ververs deze pagina. Volg verder stap 1 t/m 6.