Sla links over
Hoofdinhoud

Over MissieNederland-congres

MissieNederland-congres

22 juni 2017 vindt het jaarlijkse MissieNederland-congres plaats in Het Baken, Woerden. Het congres draagt als thema ‘Stap uit je bubbel!’ en speelt hiermee in op de actualiteit van de Westerse samenleving. De samenleving is veranderd en post-christelijk te noemen. Daarbij zien we toenemende polarisatie. Hoe kunnen we daar als kerk een antwoord op bieden?

Linda van de Kamp
Hoofdspreker tijdens het congres is dr. Linda van de Kamp. Van de Kamp is cultureel antropologe en universitair docent bij de afdeling Sociologie van de Universiteit van Amsterdam. Ze doet op dit moment onderzoek naar stedelijke herontwikkeling met haar onderzoeksproject Yoga, Bingo en Gebed in Stedelijke Vernieuwingsgebieden. Daarnaast is Linda betrokken bij Hoop voor Noord, een multiculturele gemeente in Amsterdam-Noord.

Zelf uit je bubbel stappen
Uiteraard word je ook zelf uitgedaagd om uit je bubbel te stappen, door muziek en een interactief programma. Verder krijgen praktijkverhalen een podium om voorbeelden te geven hoe we Jezus kunnen vertegenwoordigen in de veranderde samenleving. 

Prijzen

Ticket Prijs
bezoeker Gratis

Van harte welkom op ons congres! 

Mocht je problemen hebben met de aanmelding kun je even contact opnemen met Jonathan Zeijl. 

Bel (0343) 513 693 en kies nummer 8 of stuur een e-mail naar: jonathan@missienederland.nl

Deel met anderen