Online meeting global missions - 29 mei

In samenwerking met InToMission en andere partners organiseert MissieNederland online meetings via Zoom rondom global missions & corona. 

Deze ontmoeting is voor iedereen die betrokken is bij global missions en hier graag over in gesprek gaat met anderen en om samen te bidden. Bijvoorbeeld cross-culturele, zendings- of ontwikkelingswerkers in het buitenland die daar gebleven zijn óf halsoverkop teruggekeerd zijn naar Nederland (tijdelijk of voorgoed) óf die hier op verlof zijn en voorlopig niet meer terug kunnen naar hun werkplek. Of leden van thuisfrontteams die het fijn vinden om hierbij aan te haken om ook van anderen te horen hoe ze juist in deze tijd hun werkers goed kunnen ondersteunen of hun eigen ervaring willen delen om anderen te bemoedigen. Maar ook voor medewerkers van (ontwikkelingshulp- of zendings)organisaties om verhalen en eventuele gebedspunten namens hun werkers te delen en voor elkaar te bidden.

Tijdens de ontmoeting gaan we (afhankelijk van het aantal deelnemers) in kleinere groepjes uiteen om iedereen de ruimte te bieden hun verhaal te delen en samen met elkaar te bidden. 

Van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze online ontmoeting om samen om te delen, elkaar te bemoedigen, er voor elkaar te zijn en samen te bidden. Ook horen we graag welke noden er nog niet in beeld zijn waar we als netwerk voor in beweging kunnen komen. 

Wil jij deelnemen? Meld je dan nu aan en krijg na aanmelding een e-mail met daarin een link naar de online ontmoeting.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden.

Deel met anderen

Bereid je voor

Voor de online meeting maken we gebruik van het programma Zoom. Dit programma kun je nu alvast downloaden. Download de handleiding en zorg dat je klaar zit voor een goede online ontmoeting.

Bekijk de handleiding
Zoom-MissieNederland-paginaversie.png