Online INNOV8-ontmoeting 4

Online INNOV8-ontmoeting 4: 

In deze vierde online ontmoeting gaan we nadenken over hoe we in deze tijd van de coronacrisis in de samenleving God vertegenwoordigen. Hoe kunnen we juist nu goed nieuws zijn voor kinderen, tieners en jongeren; niet alleen in onze kerken, maar ook daarbuiten? Over deze vragen gaan we als jeugdwerk professionals, coördinatoren en leiders in gesprek. We delen ideeën, bemoedigen elkaar en bidden samen. Neem deel aan het gesprek en deel jouw vragen en ideeën met andere gepassioneerde werkers.

Jan Wolsheimer, directeur van MissieNederland schreef een blog over welke fasen hij leiders zag doorlopen tijdens deze crisis. De fase van Leiderschap, Herderschap en Prietserschap. In deze vierde editie gaan we dus in op de fase van Priesterschap.

In de eerste twee online ontmoetingen gingen we vooral in op de eerste fase van Leiderschap. De fase waarin je in een crisis situatie de leiding neemt. Dingen opnieuw gaat structureren en opbouwen. Hoe zet je online jeugdwerk op? Waar moeten we opletten in deze tijd bij het opnieuw vormgeven van jeugdwerk? De output van deze ontmoetingen kun je terug vinden in dit artikel van Martine Versteeg en in een overzicht van tips en materialen. Ook is er een INNOV8-podcast genomen over het online vormgeven van jouw jeugdwerk met Jeroen voor 't Hekke van Stronglife en Jan Verduijn van Youth for Christ. 

In de derde online ontmoeting keken we naar de fase van Herderschap. Hoe zorg je voor jouw kinderen, tieners en jongeren in deze tijd? Hoe houd en versterk je de relatie? Welke noden zien we en hoe kunnen we daarin van betekenis zijn? Van deze ontmoeting is een verslag gemaakt die je kunt nalezen.  

Geef je op voor deze online meeting van 8 april om 10.00 uur. Na aanmelding krijg je een e-mail met daarin een link naar de online ontmoeting. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk aanmelden.

Deel met anderen

Bereid je voor

Voor de online meeting maken we gebruik van het programma Zoom. Dit programma kun je nu alvast downloaden. Download de handleiding en zorg dat je klaar zit voor een goede online ontmoeting.

Bekijk de handleiding
Zoom-MissieNederland-paginaversie.png